Uncategorised

Työssä puhealalla – lue parhaimmat vinkit

Aikuisopiskelijoiden määrä on Suomessa viime vuosina lisääntynyt. Nykyään yhä useampi aloittaa opiskelun vaihtaakseen ammattia tai opiskellakseen ammatti- tai yliopistotutkinnon. Erityisesti puhealaan liittyvä koulutus on viime vuosina ollut suosittua, sillä monien suomalaisten päivät vapaa-ajalla ja työelämässä rakentuvat erilaisille kohtaamiselle. Julkisia esiintyjän ulkoinen olemus pitää olla myös huoliteltu, joten luonnollisesti peilin edessä tulee seisottua päivän aika minuutti jos toinenkin. Olisikohan tyylikäs peilikaappi päivittäin esiintyvälle henkilölle hyvä hankinta? Varmasti olisi.

Puhealan ammatit vaativat runsaasti harjoittelua

Puhealaan liittyviä ammatteja on paljon, kuten esimerkiksi yritysten johtajat, luennoitsijat, markkinoijat, poliitikot, opettajat, stand-up koomikot ja viestintä-alan ammateissa toimivat henkilöt. Haluat luonnollisesti esiintyä niin hyvin kuin osaat, joten monesti ammattiosaamisen vahvistaminen saattaa olla paikallaan!

Esiintymistä, kuten erilaisia puheita voi harjoitella mainiosti kotona. Jos äsken mainittu peilikaappi on tärkeä visuaalisen olemuksen puolesta, kuten hiusten laitto, ehostaminen ja vaatteiden sopivuus, niin peilikaappi auttaa myös puheiden pitämisessä.

Ammattitaitoinen esiintyjä, kuten luennoitsija elehtii usein myös kasvoillaan ja käsillään tehden erilaisia puheeseen liittyviä eleitä. Teetkö myös sinä niin? Peilikaappi kertoo!

Valaistu peilikaappi on puhetyöläiselle se parhain ”juttu.” Peilin edessä hoituu tarkempikin hiustenlaitto ja ehostaminen, kuten myös erilaisten puheiden harjoittelu. Jos esiintyminen yleisön edessä jännittää, niin oma peilikaappi on varmasti hyvä ratkaisu! Etukäteen harjoitteleminen peilin edessä tekee puhujasta varmemman, kontakti yleisöön paranee ja itseluottamus vahvistuu.

Peilikaapin edessä puhuessa esiintyjä saa olla aivan oma itsensä. Hän ei ole kenenkään kuuntelijan ”arvioivan katseen alaisena”, vaan voi rauhassa keskittyä vaikka useita kertoja niihin puheen osiin, jotka eivät heti suju niin kuin itse haluaa. Jos kotona on pieni puhumista opetteleva lapsi, niin peilikaappi on myös tässä aivan ehdoton apuväline. Äänneharjoittelut on hyvä suorittaa aina peilin edessä, jolloin lapsi oppii kielen liikkeet hyvin. Peilikaapit ovat siis hyviä moniin tarkoituksiin!

Esiintyjällä aikataulu on viikoittain usein erittäin tiukka, joten ylimääräistä aikaa ei juuri ole. Mistä siis hankitaan apuväline, eli kunnon vanhanajan tai moderni nykyaikainen peilikaappi valoilla puhujan avuksi? Vastaus on tietenkin, että verkosta. Internet nettikauppoineen on nykyään erittäin suosittu ostopaikka, sillä se säästää ylimääräistä aikaa, vaivaa ja rahaa. Täydellistä, eikö vain?

Osta peilikaappi rorfokus.fi -nettikaupasta

Ei siis muuta kuin internetin verkkosivustolle, josta löytyy edullinen, luotettava ja nopeita toimituksia tekevä verkkokauppa rorfokus.fi Arvostettu ruotsalainen nettikauppa tarjoaa ilmaiset ja nopeat toimitukset sekä tutun Klarna -maksutavan. Nykyisillä korkeilla polttoaineiden hinnoilla sinun ei siis tarvitse lähteä autolla peilikauppaan tai tavarataloon jonottelemaan, vaan voit astua sisään nettimyymälään silloin, kun haluat.

Liike on verkossa avoinna 24/7. Aikaa jää siis perheen ja ystävien kanssa olemiseen, harrastuksiin, ruokailuun ja mikä usein todella tärkeää – seuraavaan työpäivään valmistautumiseen. Etenkin, jos sinun esiintymisen lisäksi pitää vielä itse kirjoittaa pitämäsi puheet. Puheen hiomisessa ja aiheen tutkimisessa aikaa saattaa kulua todella paljon!

Verkosta tilatessa näet myös tärkeimmän, eli kuinka monta haluamaasi peilikaappia on liikkeessä jäljellä ja missä väreissä tuotetta on saatavana. Tilauksestasi saat vahvistuksen sähköpostiin ja muutamassa arkipäivässä peilikaappi on ilonasi siinä paikassa kotona mihin sen haluat laittaa.

Peilikaappeja löytyy jokaiseen makuun

Tyylikkään ja omaan makuusi parhaiten sopivan peilikaapin voit siis hankkia kotiisi ilman, että astut askeltakaan kodista ulos. Ota mukava asento sohvalla ja tutki minkälaisia tuotteita on tarjolla. Tarjontaa on moneen makuun ja esimerkiksi valkoinen ja kiiltävä QBad Solsidan -peilikaappi on varmasti sopiva vaativaankin makuun! Tutkitaan hieman minkälaisesta peilikaapista oikein on kysymys!

Suosittu QBad Solsidan -peilikaappi on kosteuden kestävä ja sähköturvallinen, CE-merkitty. Kaapin mukana saat kätevän pistorasian sähkön tuottamiseen hiustenkuivaajalle, parranajokoneelle tai esimerkiksi sähköhammasharjalle.

Muistathan, että kokonaisuus ratkaisee ja kun itseluottamus on kohdallaan hiusten, meikin ja pukeutumisen osalta, myös esiintyminen tulee varmasti sujumaan hyvin. On kuin viisas suomalainen sananlasku asian hienosti tiivistää: ”tukka hyvin, kaikki hyvin.”

bard