Uncategorised

Vakuudetonta lainaa opiskeluun liittyvien unelmien toteuttamiseen

Opiskeluaika on yleensä taloudellisesti erittäin tiukkaa aikaa ja esimerkiksi opiskelijarientoihin osallistuminen voi vaatia hieman kekseliäisyyttä. Jo ennestäänkin kalliiden hintojen jatkaessa nousuaan opiskeluun liittyvien unelmien toteuttaminen saattaa tuntua lähes mahdottomalta rahan opintorahalla ja -lainalla – etenkin, jos opiskelijalla on lapsia. Tiesitkö, että tällaisessa tilanteessa sinulla voi olla mahdollisuus saada kilpailutettua vakuudetonta lainaa? Ja mikä parasta, kilpailutetun vakuudettoman lainan hakeminen ei edes ole vaikeaa, vaan hoituu muutamissa minuuteissa!

Vakuudeton laina Sortterilta

Löydät vakuudetonta lainaa näppärästi Sortterilta. Voit nimittäin kilpailuttaa lainatarjoukset jopa 60 000 euroon saakka Sortterin kautta ja säästää näin lainasi kustannuksissa. Voit myös hakea reippaasti pienempää lainasummaa, sillä pienimmät Sortterin kautta haettavat lainat ovat vain 1 000 euron suuruisia. Vakuudettoman lainan hakeminen Sortterin kautta on turvallista ja nopeaa, sillä parhaimmillaan rahalaina siirretään tilillesi jo saman päivän aikana.

Mitä tarkoittaa vakuudeton laina?

Vakuudettomalla lainalla tarkoitetaan sellaista lainaa, jonka saamiseen ei vaadita lainkaan vakuuksia eikä panttauksia. Opiskelijana sinulla ei välttämättä ole sellaista omaisuutta, jonka voisit tai haluaisit asettaa lainasi vakuudeksi tai jonka voisit pantata, joten on varmasti hyvä uutinen, ettet tarvitse vakuuksia hakeaksi lainaa Sortterin kautta. Et myöskään tarvitse Sortterin kautta hakemaasi lainaa varten henkilötakaajaa. Tämä on monelle lainanhakijalle erityisen hyvä uutinen, sillä läheisen ihmisen pyytäminen takaajaksi on suomalaiselle yleensä erityisen suuri kynnys ja tehtävä, joka saattaa jopa nolottaa. Hakiessasi vakuudetonta lainaa Sortterin kautta et joudu tätä tekemään.

Nopeus on vakuudettoman lainan valtti

Vakuudettoman lainan ehdoton etu on sen nopeus. Yleensä vakuudettoman lainan saaminen onkin kaikista nopein tapa saada lainaa, lukuunottamatta luottokorttia, jolla lainarahaa on mahdollista siirtää omalle tilille jo muutaman sekunnin kuluessa. On kuitenkin hyvä muistaa, että luottokortin kulut ovat yleensä huomattavasti suuremmat kuin vakuudettoman lainan kulut – etenkin, jos vakuudeton laina on kilpailutettu jo hakemisen yhteydessä ammattilaisen otteella Sortterin kautta. Luottokortissa myös luottoraja paukkuu usein hyvin nopeasti, jos opiskelija tarvitseekin käyttöönsä hieman suuremman lainasumman tai jos lainan tarve on opintojen aikana kuukausittaista ja akuuttia. Opiskelijan kannattaakin käyttää luottokorttiaan vakaasti harkiten!

bard