Uncategorised

Rahoitu opiskelijalle

Kerromme tässä artikkelissa, millaisia palveluita Rahoitu-sivusto voi tarjota opiskelijalle ja kuinka se voi auttaa jakamaan opiskelijan tiukkaa taloudellista taakkaa. Rahoitu on monin tavoin hyvä vaihtoehto opiskelijalle. Kerromme pian, mistä syystä!

Rahoitu-yhdistelylaina

Monipuolinen Rahoitu on hyvä valinta ensinnäkin sellaiselle opiskelijalle, jolle on syystä tai toisesta kertynyt useita lainoja. Monet nuoret sortuvat helposti kalliisiin pikavippeihin ja jos vippejä on useita, ovat niiden kulut usein melko korkeita. Yhdistämällä useat vipit yhdeksi yhdistelylainaksi opiskelija voi säästää reippaasti rahaa ja tehdä samalla omasta opiskelijataloudestaan entistä helpommin hallittavaa. Rahoitu-yhdistelylainaa on helppo hakea Rahoitu-sivuston kautta täyttämällä vain yksi lainahakemus.

Vakuudeton Rahoitu-laina

Rahoitu-palvelu sopii opiskelijalle erityisen hyvin myös siitä syystä, että Rahoitu tarjoaa vakuudettomia lainoja. Harvalla nuorella opiskelijalla olisi nimittäin tarjota lainalleen vakuuksia, eikä kovinkaan moni nuori opiskelija myöskään halua pyytää vanhempiaan tai muita läheisiään takaamaan lainaansa. Lainan vakuudettomuus myös helpottaa lainanhakuprosessia, sillä luotonantajien ei tarvitse käsitellä vakuuksia tai takaajia erikseen. Näin prosessi on mahdollisimman sujuva ja nopea, mikä myös sopii erityisen hyvin opiskelijan hektiseen arkeen.

Monesti opiskelevan nuoren talous voi olla niin tiukilla, että nuori voi joutua pohtimaan, onko hänen selviydyttävä opinnoistaan pelkän kaurapuuron voimalla. Joskus tilanne voi olla niin paha, ettei edes kaurapuuroon tahdo olla varaa. Tällaisessa tilanteessa Rahoitu voi tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, sillä se voi tuoda opiskelijan elämään lisää näköaloja ja mahdollisuuksia.

bard