Uncategorised

Löydä opiskelijabudjetille sopiva naamiaisasu!

Opiskelijan elämä on usein taloudellisesti tiukkaa. Samaan aikaan, kun tekisi mieli nauttia villistä ja vapaasta nuoruudesta, on talous tiukilla ja kukkaron nyörejä on kiristettävä tämän tästä – tuttua opiskelijaelämää monelle. Erilaiset opiskelijabileet kyllä houkuttelevat, mutta niiden osallistumiskustannukset saattavat mietityttää. Joskus bileet yltyvät niin hurjiksi, että ne lähtevät ihan käsistä! Joitakin bileitä, kuten oppilaskunnan naamiaisbileitä tai penkkareita, saatetaan viettää naamiaisasussa ja opiskelijabudjettiin sopivan asun löytäminen saattaa tuntua haastavalta. Ei hätää – sillä tähän artikkeliin on koottu vinkkejä pienen budjetin naamiaisasun löytämiseksi!

Ota avuksi Party King

Party King on oivallinen verkkokauppa halutessasi löytää edullisen naamiaisasun. Opiskelijabudjetin edullinen naamiais asu voi olla upea! Näyttävän naamiaisasun kasaaminen pikkubudjetilla voi tietysti olla hieman haastavampaa kuin suurella budjetilla, mutta pienellä vaivannäöllä ja mielikuvituksella upea asu on kuitenkin mahdollista saada kasaan!

Jos hinta on tärkein naamiaisasun hakukriteeri, kannattaa verkkokaupan hakufiltterissä valita ”Halvin ensin” -vaihtoehto. Tämän jälkeen voit vielä valita, etsitkö miesten vai naisten asuja. Näiden hakukriteereiden avulla löydät helposti ja nopeasti edullisimmat asut miehelle tai naiselle.

Opiskelijabudjetin miesten asut

Edullisista miesten asuista silmiin pistää ainakin Budget Vampyyriherra -asu. Tämän asun voi löytää jopa alle kymmenellä eurolla eikä asun näyttävyydestä tarvitse tinkiä! Asu on perin ikoninen hirviöasu ja se sopii hyvin esimerkiksi koulun halloween-juhliin tai penkkareihin. Tämä asu vaatii jonkin verran meikkaustaitoja, sillä asu on erityisen näyttävä upealla vampyyrimeikillä. Jos budjettia on mahdollista korottaa noin 20 euroon, alkaa kivoja asuja löytyä entistä enemmän. Esimerkiksi Lucky Luke -asu on upean miehekäs vaihtoehto!

Opiskelijabudjetin naisten asut

Pienellä budjetilla liikkeellä olevan naisen kannattaa tutustua esimerkiksi erilaisiin tarvikesetteihin, kuten yksisarvinen-tarvikesettiin. Setti maksaa alle viisi euroa ja sen voi näppärästi yhdistää vaikkapa kotoa jo löytyviin mustiin jumppatrikoisiin ja mustaan toppiin sekä kauniiseen juhlameikkiin – ja edullinen supersöpö asu on valmis! Myös noin kymmenen euroa maksavien merenneito-hansikkaiden ympärille on mahdollista loihtia näyttävä asu, jos käyttää hieman mielikuvitusta ja jos kotoa jo löytyy vaikkapa merenneidolle sopiva juhlamekko.

Salaperäisen ilmeen saat luotua nopeasti ja edullisesti esimerkiksi sinisellä silmänaamiolla, joka on kiva yhdistää vaikkapa näyttävään juhlamekkoon. Jos vanhojen tanssien mekkosi lojuu kaapissa käyttämättömänä, mikset käyttäisi sitä yhdistettynä silmänaamioon ja näyttävään meikkiin tulevissa oppilaitoksen naamiaisjuhlissa? Vanhojen tanssien upea mekko sopii monenlaisten naamiaisasujen pohjaksi ja Party Kingin asusteilla siitä saa loihdittua hetkessä näyttävän naamiaisasun!

Jos olet taitava meikkaaja, panosta hyvään maskeeraussettiin tai käytä meikkipussistasi löytyviä tuotteita upean juhla- tai naamiaismeikin luomiseen! Voit etsiä netistä aiheeseen sopivia meikkitutorial-videoita ja harjoitella meikin tekemistä jo etukäteen. Näin hieman kokemattomampikin meikkaaja voi saada aikaan upean lopputuloksen. Tarvittaessa voit toki pyytää apua opiskelijakaverilta, joka on sinua parempi meikkaaja!

bard